Accesorii Profesionale pentru dresaj canin BENDE > Mărci > Magnetic Canine Reward-System®

Magnetic Canine Reward-System®

Magnetic Canine Reward-System®

 

  Inovatie din Belgia!

 

 Magnetizeaza-ti cainele!

 

 Revolutia in dresajul canin! E un fel de miracol!

 

Produsele MCRS® sunt rezultatul cercetarilor si a dezvoltarilor instructorilor IPO din Begia, cu experienta de peste 30 de ani in campionatele mondiale si in comportament canin. Folosind produse premium de cea mai inalte calitate, echipamentul nostru corespunde celor mai ridicate standarde. 

 

MCRS®, este cel mai nou sistem de recompensare in sportul canin, in expozitii de frumusete  sau doar dresajul unui companion ! MCRS® va duce cainele tau la un nivel de concentrare foarte  ridicat. Prin utilizarea produselor MCRS® veti obtine cea mai buna obedienta a cainelor vostru. MCRS®  lucreaza perefect in combinatie cu intarirea pozitiva ( clicker training) si va va oferi oportunitati pe care nu le ati intalnit pana acum.

 

Puteți MCRS® mingea sau MCRS® Bite-roll-ul pe MCRS® Vest! Nu va mai încurcați cu magneți dubli sau Balldrop-uri sisteme mari și vechi,  cu cabluri prin vesta ta!

 

Când te oprești din antrenament, da vesta jos  și bea o bere ...

 

Sistemul MCRS® va garanteaza ce mai buna concentrare a cainelui tau . Concentrarea cainelui  va fi de incredibila și utilizarea este extrem de simpla.

 

De asemenea, important de stiut este faptul ca se poate folosi MCRS® Magnetball pe diferite locuri strategice în timpul antrenamentului: pe stânga piept pentru mersul la pas` (Fuss), pe gât pentru` sta-in-fata` și / sau `apport`, pe partea din spate pentru` auto-recompensare`. Fara efort si simplu.

Puteți pune mama-magnetul în interiorul MCRS® Vest  în interiorul-buzunarelor. Tocmai de aceea este imposibil pentru cainele tau sa inghita. sau un magnet liber sau să ia un magnet în iarbă.

 

Cu MCRS®, nu există nici un compromis! ! !

 

Toate produsele noastre sunt proiectate cu mândrie, testat și asamblate în Flandra, Belgia, cu pasiune pentru sportul canin si competitie.

 

Înainte de a cumpăra unul sau mai multe dintre produsele noastre, vă rugăm să citiți utilizatorilor Manualul www.mcrs-magnetball.be/c-678359/caution-important-read-before-use

 

MCRS® Produsele sunt folosite de cei mai buni traineri de Top mondial! Vezi www.mcrs-magnetball.be/c-927913/mcrs-pro-staff-ambassadors~~V

 

 

Uita-te la MCRS® VIDEO www.youtube.com/watch?v=3sbGD1Bi0iY 

 

MCRS®, CĂTRE MAGNETBALL ORIGINAL din martie 2010!

 

Made in Belgia

Produse

Ordonează după: Produs Preţ General
There are no available products under this manufacturer.